Vespa is een merk wat al jaren bestaat en in de laatste jaren lijkt het onze wegen en straten te domineren. Iedereen wilt, zeker wanneer het mooi weer is, op een retro Vespa scooter rijden. Maar waarom is dat eigenlijk en waarom is het merk Vespa zo sterk?

Vespa is een merk wat al meer dan 60 jaar bestaat en straalt gewoon Italiaanse klasse uit. Vroeger heeft het zelfs een auto uitgebracht, maar dat is lang niet zo’n succes geworden als de scooters die ze gefabriceerd hebben.

Populaire Vespa modellen

Een Vespa scooter staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en mooi design. Alles draait om gebruiksgemak bij de scooters van Vespa en ze hebben dan ook meerdere modellen uitgebracht waar je uit kunt kiezen. Hieronder vindt je de meest populaire Vespa modellen;

  • Vespa Primavera
  • Vespa LX Touring
  • Vespa Sprint
  • Vespa LX
  • Vedpa LXV
  • Vespa S
  • Vespa S Sport
  • Vespa Sprint S
  • Vespa Primavera Touring

De meeste Vespa scooters zijn een 4-takt scooter met een zeer moderne techniek. Zo hebben deze scooters een schijfrem en achter een trommelrem. Het verbruik van een Vespa Scooter is 1 op 40 en een Vespa heeft vaak een tankinhoud van 8 liter.

Wil je meer weten over Vespa? Fastfuriousscooters.nl is een officiële Vespa scooter dealer en bij deze webwinkel krijg je altijd waar voor je geld. Bezoek daarom vandaag nog Fastfuriousscooters.nl voor meer informatie.