slavenarmband-met-zirkonia-10

Ik heb onlangs een slavenarmband gekocht en ik vond het eigenlijk beetje een vreemde naam voor zo’n mooie armband. Ik heb deze slavenarmband bij Ikbensieraden.nl gekocht en hun hebben echt goedkope gouden slavenarmband in haar assortiment.

Een slavenarmband online kopen is dus zeker mogelijk en de slavenarmband die ik heb gekocht is goud verguld. Het grote voordeel hiervan is dat de basis van deze armband van metaal is en het dus sterker maakt. Over de basis is dus vervolgens een laagje goud gegoten.

Een slavenarmband van zilver en goud

Naast goud is zilver ook tijdloos te noemen. De slavenarmbanden van zilver zijn eigenlijk elk jaar weer erg in trek en worden dan ook veel verkocht. De slavenarmbanden zijn dan ook elk jaar weer erg in trek en worden dan ook veel verkocht.

Een slavenarmband is dan ook eenvoudig met andere armbanden te combineren. Ze hoeven dan ook niet gelijkt te zijn, want je kunt gerust een slavenarmband van zilver met een armband van goud te combineren.

Of je nu voor zilver of goud kiest, het dragen van een slavenarmband is altijd al een statement. Door een slavenarmband te dragen ben je verzekerd van een luxe maar ook een hippe uitstraling. Ik ben er dan ook erg blij mee!