Een scooter leasen is een zeer goed idee, wanneer je op dit moment nog niet genoeg geld heb om een scooter te kopen. Veel online aanbieders bieden je de mogelijkheid om een scooter te leasen.

Met het leasen van een scooter betaal je elke maand een gelijk termijnbedrag. De hoogte van het termijnbedrag is dan wel afhankelijk van de leaseperiode waar je kiest. Vaak kun je kiezen uit termijnen van 36, 48, 60 en 72 maanden. Sommige aanbieders bieden ook flexibele leasecontracten aan. Je moet dan denken aan dat je een groot deel betaalt en de rest least.

Zakelijk en particulier leasen

In vele gevallen is het mogelijk om zowel zakelijk en particulier een scooter te leasen, maar wat houdt het nu precies in? Een scooter leasen betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt en dat direct een scooter meteen van je is. Je kunt er echt dus meteen wegrijden.

De looptijden varieert vaak tussen de 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer de looptijd is, hoe lager het maandbedrag wordt. Over de rente hoef je gelukkig geen zorgen te maken, want dit is voor alle looptijden even laag. Vooraf weet je dus exact hoe lang je bezig bent en wat het je gaat kosten.

Op elk gewenst moment kun je het resterende bedrag aflossen waarmee het leaseplan verkort of beƫindigd wordt. Dit kan je weer wat rente schelen. Niet alleen zijn de aanbieders erg flexibel maar onze leaseconstructie is dat ook!