lockit-slotenmaker

Een Lockit slotenmaker inhuren is zeker verstandig en je kunt dan ook verschillende redenen hebben om een slotenmaker in te huren. Je huurt een slotenmaker in na bijvoorbeeld een inbraak en je wilt de sloten voorzien van een officieel keurmerk en cilindersloten. De slotenmakers van Lockit zijn gespecialiseerd in inbraakpreventie.

Hiervoor is natuurlijk vakmanschap nodig, want het gaat uiteindelijk om je eigen veiligheid en die van je familie. Veel mensen proberen zelf sloten te installeren of te repareren, maar dit vraagt veel ervaring en expertise. Je start altijd eerst met het vaststellen van de oorzaak:

  • een slot vergrendelt niet meer
  • een sleutel kan niet meer worden omgedraaid
  • het slot is vastgevroren

Wanneer een sleutel niet meer in de cilinder omgedraaid kan worden, kan er veel vuil opgehoopt zijn in het slot. Er zijn veel mensen die dan extra kracht zetten om het probleem op te lossen, maar hierdoor kan de sleutel in het slot breken.

Helaas moet er dan nog steeds een slotenmaker aan te pas komen. Wanneer een slot niet meer goed vergrendelt, is er sprake van een mechanisch probleem. In sommige gevallen zal het hele slot vervangen moeten worden, maar soms kan het slot ook gerepareerd worden. Laat dit dus altijd over aan een erkende slotenmaker.

Huur Lockit slotenmaker in

Lockit is sinds 1990 uw betrouwbare slotenmaker in de meest brede zin van het woord. Ze zijn trots op het mooie vak en hun passie is dan ook hun drijfveer. Ze hebben zeer ervaren monteurs in dienst die dagelijks onderweg zijn om defecte sloten te repareren, deuren te openen en natuurlijk advies te kunnen geven. Wacht daarom niet langer en huur vandaag nog een Lockit slotenmaker in.