Of het nu gaat om een leuk uitstapje met je vriendengroep of familie, een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, als je gaat lasergamen zie je ongetwijfeld niet alleen een andere kant van jezelf, maar ook je vrienden en/of collega’s zullen je verbazen. Bij dit spel draait het namelijk niet alleen om snelheid, maar vooral ook om tactiek en concentratie. Omdat je speelt in teamverband zul je ook met elkaar samen moeten werken. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk winnen!

Spanning en sensatie

Kortom, lasergamen is een superspannend spel. Het gaat om schieten of geschoten worden. Gewapend met een lasergun en een speciaal laserpak, dat oplicht wanneer je zelf getroffen wordt, probeer je de tegenstander te raken. Terwijl je er zelf voor moet zorgen om niet geraakt te worden. Je speelt het spel in een arena, een labyrint met verschillende objecten om je achter te verschuilen. De special effects zoals rook, licht en muziek dragen nog eens bij aan deze spannende sfeer.

Lasergamen op een buitenlocatie

Het spel krijgt een extra dimensie als je het buiten speelt. In een bosachtig terrein met natuurlijk objecten om je achter te verstoppen. Kruipend en sluipend over de bosgrond waan je je in een echt vuurgevecht. In lasergamen in Utrecht kun je bij Gotcha terecht voor deze variant van Lasergamen. Zij beschikken over meerdere buitenlocaties verspreid door het hele land. Ook bieden ze de mogelijkheid om op locatie iets te eten of te drinken. Zodat je na afloop onder het genot van een drankje en een hapje nog even met elkaar na kunt praten.